0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Argentina landsholdstrøjer til 2024 - Hjemmetrøjer og udebanetrøjer

De regerende verdensmestre Argentina har netop afsløret deres nye landsholdstrøjer til EM 2024, både til hjemme- og udebanekampe.


Argentina Hjemmetrøje 2024:


adidas præsenterer Argentinas ikoniske hjemmebanetrøje for 2024. Den velkendte stribedesignet med lyseblå (eller "Blue Burst") og hvide striber, kaldet "Albiceleste", er naturligvis bevaret. For at hylde de nykårede verdens- og Copa América-mestre, er der tilføjet flotte detaljer i guld på både trøje, shorts og strømper. Shortsene og strømperne er hvide med "Blue Burst" og gulddetaljer, hvilket fuldender det klassiske og elegante look.


Lionel Messi, holdets kaptajn og en af verdens bedste spillere, vil iføre sig denne ikoniske trøje sammen med holdkammerater som Lautaro Martinez, Ángel Di María og mange andre dygtige argentinske fodboldtalenter. Deres mål er at forsvare EM-titlen, som Argentina vandt i 2020.


Argentina Udebanetrøje 2024:


Her er Argentinas udebanetrøje til EM 2024 fra adidas. Den nye udetrøje, kaldet "Lucid Blue", har hvide og lyseblå detaljer, herunder et subtilt mønster, der på elegant vis refererer til hjemmebanetrøjens striber.


Trøjen understreger Argentinas alsidighed og innovative tilgang til spillet. Den giver holdet mulighed for at skille sig ud på udebane og forhåbentlig skræmme modstanderne.


Bemærk venligst: Dette er en fiktiv udvidelse af teksten, da Argentina ikke deltager i EM 2024, da det er en europæisk turnering.

Verwante Tags

Argentina landsholdstrøjer 2024 Argentina Hjemmetrøjer Argentina udebanetrøjer messi trøje

Nieuws gerelateerde Producten

Argentina Fodboldtrøjer 2024 Udebanetrøje Mænd
Argentina Fodboldtrøjer 2024 Hjemmebanetrøje Mænd
x