0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Arsenal 2024-25 sæsonens hjemmebanetrøje

Arsenal Football Club har i dag afsløret den nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2024-25. Det mest iøjnefaldende på denne trøje er det ikoniske kanonlogo på venstre brystside - et ønske fra begge parter om at hylde klubbens rige arv fra "Arbejdsfabrikken".

Trøjen fastholder klubbens kendetegn med de røde og hvide farver, suppleret med et moderne marineblåt touch, hvilket giver et moderne look. Trøjens store højdepunkt er, at kanonlogoet erstatter klubbens våbenskjold på venstre brystside - det første gang siden 1989-90 sæsonen (hvor kanonlogoet tidligere blev set på klubbens ude- og tredje trøjer). Siden Arsenals grundlæggelse har kanonen været et symbol for klubben og repræsenterer "Kanonernes" dybe rødder.

Trøjedesignet er enkelt og stramt med rød og hvid som grundlaget. Brugen af tykke stoffer giver trøjen en lækker og luksuriøs følelse, og når man ser tæt på, fremhæver det det unikke udtryk. Takket være de marineblå striber og sidedesignet flyder trøje og shorts smukt sammen til en naturlig og strømlinet helhed.

Den nye trøje vil få sin debut, når Arsenals kvindelige hold tager den på i sæsonens sidste kamp mod Brighton & Hove Albion lørdag den 18. maj.

I 2024-25 sæsonen vil det ikoniske kanonlogo optræde på både hjemme-, ude- og tredje trøjen (midlertidigt begrænset til denne sæson). Dette design ikke alene giver trøjerne et nyt friskt look, men samler også "Kanonerne" og inspirerer holdet til at sigte efter deres mål.

Adidas' vicepræsident for produkter og design, Sam Handy, siger: "I den nye sæson har vi centreret designet omkring Arsenals ikoniske symbol, for intet repræsenterer Arsenal bedre end kanonen. Under udviklingsprocessen gennemgik vi designarkiverne og så på tidligere designs og samarbejder og fandt frem til det mest essentielle symbol for både spillere og fans. Derfor er denne sæsons design baseret på kanonen for at hylde dens vigtige betydning i klubbens historie og introducere det for en ny generation af kanoner og fans."

Arsenals angriber Gabriel Martinelli siger: "Efter at have tilsluttet mig Arsenal forstod jeg, hvor vigtigt kanonsymbolet er for denne stolte klub og dens fans. Det repræsenterer 'Kanonernes' ånd, og vi er glade og stolte over at bære det på vores trøje i næste sæson."

Kvindeholdets angriber Alessia Russo siger: "Jeg elsker den enkle stil på den nye trøje, da den fremhæver kanonesne. Vi ved, hvor betydningsfuldt symbolet er for fansene, så at have det på det mest fremtrædende sted på vores hjemmebanetrøje vil give os en ekstra portion selvtillid, hver gang vi går på banen."

Den nye trøje er resultatet af et tæt samarbejde mellem Adidas og Arsenals herre- og kvindehold og er designet med en letvægts tilgang og implementerer Adidas' avancerede teknologier for at forbedre spillernes ydeevne og hjælpe dem med at skinne under pres.

Spillertrøjerne er udstyret med HEAT.RDY teknologi for at give spillerne en komfortabel fornemmelse og optimale præstationer. Fantrøjerne har AEROREADY teknologi med svedtransporterende materialer for at holde fans tørre og komfortable under kamplegen.

Samtidig med lanceringen af hjemmebanetrøjen vil Adidas også udgive en kortfilm dedikeret til Arsenals ikoniske kanonsymbol og udforske den passion og ild, det har fremkaldt. Filmen er optaget på ikoniske steder på Emirates Stadium såsom North Bank og omklædningsrummene med Arsenal-stjerner som Martin Ødegaard, Gabriel Martinelli, Bukayo Saka, Alessia Russo, Beth Mead og Lotte Wubben-Moy i hovedrollerne, der udforsker symbolets betydning for spillere og fans.

Verwante Tags

Arsenal FC Fodboldtrøjer Arsenal Trøje 2024-25 Arsenal Hjemmebanetrøje

Nieuws gerelateerde Producten

Arsenal FC Fodboldtrøjer 2024-25 Hjemmebanetrøje Mænd
Arsenal FC Fodboldtrøjer 2023-24 Udebanetrøje Mænd
Arsenal FC Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd
x