0 vare(r) - Kr0
Discount Gift
HurryUP!!!

Sports Apparel & Fan Gear

"Boca, Pueblo, Mundo": Boca Juniors Sæson 2023-24 - Hjemmebanetrøje

Den argentinske klub Boca Juniors præsenterer i fællesskab den nye hjemmebanetrøje til sæsonen 2023-24 med inspiration fra de forskellige teksturer, der findes på facaderne af bygninger i La Boca-fællesskabet, derfor klubnavnet "Xeneizes", Billige Fodbold Trøjer.


Designet på den nye trøje kombinerer forskellige blå nuancer og har en bredere vandret gult stribe end tidligere versioner, hvilket stadig er i tråd med de forskellige historiske trøjer fra Boca. Kraven og bagsiden af trøjen viser stolt ordet "XENEIZE", mens shorts og spillesokker er overvejende blå.


Med temaet "Boca, Pueblo, Mundo" repræsenterer den nye trøje lidenskaben og stoltheden, der vækkes globalt af Boca Juniors Trøje, og markerer begyndelsen på serien for sæsonen 2023-24 med flere produkter, der lanceres i de kommende måneder. Debuten af den nye trøje finder sted i aften på La Bombonera-stadion, hvor "Xeneizes" vil stå overfor Platense.


Spillere fra kvindeholdet, Celeste Dos Santos, Amancay Urbani og Kishi Núñez, samt spillere fra herreholdet, Cristian Medina, Valentín Barco og Luca Langoni, deltog i fotosessionen for den nye trøje.


Spillerversionen af trøjen inkluderer Adidas' HEAT.RDY-teknologi, der faciliterer afkøling og svedafledning, hvilket giver spillerne en følelse af komfort og selvtillid på banen. Versionen til fans bruger AEROREADY-teknologien, er helt fremstillet i Argentina og tilbyder komfort til tilhængerne. Begge versioner af trøjen er lavet med genanvendte polyesterfibre og understreger Adidas' fortsatte engagement i at reducere plastaffald.

Verwante Tags

Boca Juniors Trøje Fodbold Trøjer Boca Juniors 2023-24 Boca Juniors 23/24 Hjemmebane

Nieuws gerelateerde Producten

Boca Juniors Trøje 2023-24 Hjemmebane Mænd
Boca Juniors Trøje 2022-23 Hjemmebane Mænd
Boca Juniors Fodbold Trøje 2022-23 Udebane Mænd
x