0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Excellence, innovation og ambition: Paris Saint-Germains Hjemmebane trøje 2023-24

Den franske Paris Saint-Germain Club lancerede holdets nye hjemmetrøje for sæsonen 2023-24. Den nye trøje har til formål at hylde Paris' klassiske trøjedesign og vise den franske hovedstads unikke ånd.


Som det seneste i et historisk partnerskab mellem de to parter repræsenterer Paris Saint-Germain PSG Trøje den fortræffelighed, innovation og ambition, som to ikoniske sportsmærker deler.


  Denne ikoniske trøje nyfortolker de trøjer, der blev båret af parisiske spillere i begyndelsen af ​​2000'erne og fanger essensen af ​​Paris Saint-Germain gennem et attraktivt design. Klubbens symbol - de røde og hvide striber er integreret i den mørkeblå baggrund i en meget dynamisk form, som eftergløden på Paris skyline.


Tricoloren forbliver fremtrædende, et tegn på stoltheden af ​​Paris Saint-Germain, Frankrigs mest succesrige klub, der spreder sine franske farver ud over hovedstaden og skinner rundt i verden med sin passion Fodbold Trøjer.


  Hjemmetrøjen 2023-24 sæsonen inkorporerer også Nikes banebrydende innovation. Dette højtydende tekniske stof har Nike Dri-FIT ADV-teknologi for at hjælpe nutidens spillere med at holde sig tørre i mere end 90 minutter pr. Den åndbare FIT ADV-vævning sikrer, at sved fordamper, og hjælper spillerne med at forblive kølige og lette og holde deres præstationer høje indtil sidste fløjt.

Verwante Tags

Fodbold Trøjer Paris Saint-Germain Trøje PSG Trøje

Nieuws gerelateerde Producten

Børn Paris Saint-Germain PSG Fodboldtrøjer 2023-24 Fourthsæt
x