0 vare(r) - Kr0
Discount Gift
HurryUP!!!

Sports Apparel & Fan Gear

FC Barcelona 2023-24 Hjemmebanetrøje - "Spotify Camp Nou"

Den helt nye hjemmebanetrøje har en hidtil uset design af Barcelonas klublogo, der inkluderer en diamantform, der symboliserer det første kvindelige fan-klub, der blev etableret i 1971. Historien bag dette begynder i 1970, da Inma Cabeceran skrev et brev til den daværende formand for Barcelona, Agustí Montal i Costa, hvor hun foreslog oprettelsen af et kvindeligt fodboldhold. Dette blev også katalysatoren til en lukket kvindelig fodboldkamp, der blev afholdt på Camp Nou.


Denne kamp udløste tydeligvis oprettelsen af den første kvindelige fan-klub i Barcelona i 1971, hvis emblemet kombinerer klubbens logo med en diamantform. Denne fan-klub etablerede sit første kvindelige fodboldhold i 1988 og spillede kampe iført trøjer med dette emblem, selvom de på det tidspunkt ikke var anerkendt som Barcelona Football Clubs officielle kvindelige hold. I 2002 blev de endelig anerkendt af klubben sammen med dette emblem. Den efterfølgende historie er velkendt, da deres pionerarbejde banede vejen for senere succeser. FC Barcelona Kvinder vandt til sidst UEFA Women's Champions League-trofæet i 2021, og Alexia Putellas modtog Ballon d'Or og blev kåret til verdens bedste spiller. Senere, den 3. juni 2023, blev holdet historisk kåret som europæiske mestre i Women's Champions League for anden gang.


Den rød-blå trøje er inspireret af dette symbolske historiske element, og lanceringseventen af trøjen er baseret på denne pionerånd og er ledet af Barcelona Football Clubs spillere, der er eksempler på succes og inspirationskilder for den unge generation i dag.

Fra spillernes kamptrøjer og træningstøj til fan-versionerne af trøjen, er alle Nike-fodboldtøj lavet med innovativ teknologi med fokus på bæredygtighed og reduktion af affaldsforurening, samtidig med at det hjælper spillere og fans med at præstere på deres bedste niveau.

I deres nyeste kollektion har Nike Football introduceret banebrydende innovativ teknologi baseret på bæredygtig udvikling, designet til at hjælpe spillere med at udnytte deres fulde potentiale. Efter grundig forskning har designteamet udviklet avancerede trøjer med Dri-FIT ADV-teknologi, der sikrer spillernes fleksibilitet på banen.

Verwante Tags

FC Barcelona 2023-24 Fodbold Trøjer FC Barcelona Trøje

Nieuws gerelateerde Producten

Børn FC Barcelona Trøje 2023-24 Fourth

Børn FC Barcelona Trøje 2023-24 Fourth

Kr238 Kr596 Ex Tax: Kr238

Mænd FC Barcelona Trøje 2023-24 Fourth

Mænd FC Barcelona Trøje 2023-24 Fourth

Kr238 Kr596 Ex Tax: Kr238

FC Barcelona Trøje 2023-24 Hjemmebane Mænd
FC Barcelona Trøje 2022-23 Hjemmebane Mænd
x