0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Forventet opstilling for Frankrig mod Spanien - Euro 2024

Frankrig står overfor Spanien i semifinalerne i Euro 2024 på tirsdag.

Les Bleus overvandt Portugal på straffespark i kvartfinalen.

Adrien Rabiot er tilbage fra karantæne.

"Solid og eksemplarisk" var de ord, Didier Deschamps brugte til at beskrive sit franske hold ved Euro 2024.

I betragtning af den talentmasse, som den tidligere midtbanespiller har til rådighed, er managerens præcise vurdering ret undervældende. De har mislykkedes i angrebet og har ofte haft en England-lignende incoherens i boldbesiddelse, men Les Bleus er alligevel et af de sidste fire hold.

De har forsvaret sig fremragende og har overvundet to af FIFAs top ti rangerede nationer for at nå til semifinalerne. Dog vil deres bedste præstation ved Euro 2024 være nødvendig for at vælte Spanien på tirsdag, givet hvor godt Luis de la Fuente's hold har præsteret i Tyskland denne sommer.

Her er, hvordan Frankrig kunne stille op til tirsdagens Euro 2024 semifinale i München.

Forventet opstilling for Frankrig mod Spanien (4-3-3)

Målmand: Mike Maignan - 'Magic Mike' fortsatte sit fremragende turneringsspil i kvartfinalen, selvom det var stolpen, der kom ham til undsætning i straffesparkskonkurrencen. Maignan holdt dog sin fjerde clean sheet denne sommer, hvilket hjalp med at tage kampen til straffespark.

Højreback: Jules Koundé - Kampens spiller i ottendedelsfinalen, Koundé har været en af de usungne stjerner ved Euro 2024. Den konverterede centerback har endnu ikke sat en fod forkert i turneringen, men en stor test af hans en-mod-en evner venter tirsdag med Nico Williams, der er placeret på Spaniens venstre side.

Centerback: Dayot Upamecano - Der har været masser af diskussioner om hans partners genialitet denne sommer, men Upamecano, bortset fra sin straffespark mod Polen, har også været fremragende.

Centerback: William Saliba - Arsenal-centerbacken har været fantastisk denne sommer og synes kun at vokse i selvtillid i en tidligere ukendt venstresidet rolle. Cristiano Ronaldo var den seneste, der blev afvist af Frankrigs Rolls Royce.

Venstreback: Theo Hernandez - Der har været mindre mulighed for Hernandez til at marchere fremad fra venstreback, men Milan-stjernen har forsvaret godt denne sommer. Han leverede også det vindende straffespark i kvartfinalen.

Midtbane: N'Golo Kanté - Den 33-åriges genopblomstring har været afgørende for Frankrigs defensive succes. Hans afleveringer kan være skæve, men han skinner stadig uden bolden. Kanté har en stor rolle at spille i at forhindre Spaniens adgang til halvrum.

Midtbane: Aurelien Tchouameni - Når han ikke spiller klaver eller laver podcast med Steven Bartlett, skinner Tchouameni for sit land i midtbanens base. Endnu en skarp midtbaneskærm, Real Madrid-stjernen vil blive sat på prøve i München.

Midtbane: Adrien Rabiot - Antoine Griezmann udmærkede sig i en dybere midtbanerolle ved VM 2022, men Deschamps har haft sværere ved at finde en definitiv rolle for ham denne sommer. Der kunne være en ændring med Rabiot, som var suspenderet til kvartfinalerne, der vender tilbage til Frankrigs funktionelle midtbane.

Højre wing: Ousmane Dembélé - Deschamps er ikke en for at tage risici, men han kunne gamble på Dembélé mod Spanien. PSG-vingen har mest været kold i Tyskland, men han har en kampbrydende præstation i sig.

Angriber: Marcus Thuram - Thuram har også skuffet ved Euro 2024, men Randal Kolo Muani hjalp ikke Frankrigs svigtende angreb fredag aften. Således kunne Deschamps skifte tilbage til Thuram til tirsdagens semifinale.

Venstre wing: Kylian Mbappé - Mbappés tid må komme på et tidspunkt denne sommer. Måske hæmmet af sin maske, Real Madrids nyeste Galactico har endnu ikke scoret fra åbent spil i turneringen - kun én gang fra straffespark. Han vil blive opmuntret af Dani Carvajals fravær.

Analyse af Frankrigs Chancen mod Spanien

Forsvarsspil og Måskevinder

Frankrig har under Euro 2024 vist en imponerende forsvarsspil. Med Mike Maignan i målet, der allerede har holdt fire clean sheets, har de skabt en solid baglinje. Jules Koundé, Dayot Upamecano, William Saliba og Theo Hernandez udgør en stærk defensiv enhed, der har formået at neutralisere nogle af verdens bedste angribere. Især William Saliba har skinnet i sin nye rolle og har afvist angribere som Cristiano Ronaldo med lethed.

Midtbanens Rolle

Midtbanen, ledet af den uovertrufne N'Golo Kanté, spiller en afgørende rolle i at skære modstandernes angreb væk. Kanté, sammen med Aurelien Tchouameni og Adrien Rabiot, danner en solid midtbane, der kan både forsvare og skabe muligheder. Tchouameni's evner som midtbaneskærm vil blive sat på prøve mod Spaniens tekniske midtbanespillere, mens Rabiot skal bevise sin værdi efter sin suspension.

Angrebsstrategier

Offensivt har Frankrig været mindre imponerende, men de har stadig farlige våben. Kylian Mbappé har endnu ikke fundet sin bedste form, men hans potentiale er utvivlsomt, og han kan bryde igennem til enhver tid. Ousmane Dembélé og Marcus Thuram er nødt til at hæve deres spil for at sikre, at Frankrig kan bryde Spaniens forsvar.

Spanien - En Hård Modstander

Spanien har under Luis de la Fuente vist en stærk præstation i Tyskland denne sommer. Deres tekniske færdigheder og taktiske disciplin vil teste Frankrigs forsvar og midtbane. Nico Williams, der spiller på Spaniens venstre side, vil være en stor udfordring for Jules Koundé. Det bliver afgørende for Frankrig at forblive disciplineret og udnytte deres defensive styrker for at neutralisere Spaniens angreb.

Konklusion

Semifinalen mellem Frankrig og Spanien ved Euro 2024 lover at være en spændende kamp mellem to af verdens bedste fodboldnationer. Frankrigs solide forsvar og midtbane vil blive testet til det yderste mod Spaniens tekniske og taktiske færdigheder. Kylian Mbappé og hans angrebskollegaer skal finde deres bedste form for at sikre en plads i finalen. Med en stærk defensiv base og potentiale i angrebet har Frankrig alle muligheder for at overvinde Spanien og nå finalen.

Nøgleord:

  • Frankrigs forsvar
  • Midtbanens rolle
  • Kylian Mbappé
  • Spanien som modstander
  • Semifinalen Euro 2024

Verwante Tags

Spanien Fodboldsæt EM 2024 Frankrig Euro 2024

Nieuws gerelateerde Producten

Børn Spanien Fodboldsæt EM 2024 Udebanetrøje
Børn Spanien Fodboldsæt EM 2024 Hjemmebanetrøje
Børn Frankrig Fodboldsæt EM 2024 Udebanetrøje
Børn Frankrig Fodboldsæt EM 2024 Hjemmebanetrøje
x