0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Hollandske landsholdstrøjer til EM 2024

Nike har sammen med det hollandske fodboldforbund (KNVB) lanceret de helt nye hjemme- og udebanetrøjer til det hollandske landshold.


Hjemmebanetrøjen for EM 2024 hylder den livlige og kreative hollandske kultur. Den ikoniske orange trøje er præsenteret i et nyt design, lavet af højtydende strikmateriale og suppleret med farverige striber på siderne og det iøjnefaldende Liteflex-logo på brystet. Udebanetrøjen kombinerer tre forskellige blå nuancer med en enkel geometrisk design, og kraven, ærmerne og løve-mønstret er prydet med det karakteristiske orange farvespil, der virkelig skiller sig ud.


De nye trøjer hylder den livlige og kreative hollandske kultur, og indvendigt i kraven er der en nydesignet krone.


Nike har anvendt Dri-FIT ADV-teknologi på både herre- og dametrøjerne for landsholdet i 2024, hvilket repræsenterer den højeste standard inden for højtydende tøj fra Nike. Ved at kombinere resultaterne af forskning fra Nike Sports Research Lab (NSRL) og avanceret kropsskanningsteknologi er trøjerne blevet skabt til at tilbyde enestående fleksibilitet og åndbarhed i nøgleområderne, hvilket hjælper spillerne med at forberede sig på sommerens verdensscene. De teknologiske innovationer i fodboldtrøjer sætter nye standarder for præcis tilpasning af ydeevnen. Ved hjælp af 4D-datadrevet design og beregningsmetoder er hvert element i trøjerne blevet forbedret.


Nikes designteam har injiceret nyt liv i farverne på trøjerne for 2024 og har skabt et spektakulært farveskema kaldet "metaprisme". Dette farveskema forstærker de traditionelle farveskemaer for de nationale hold ud fra et lys- og bevægelsesperspektiv. Hvert design tilføjer en unik karakter til det tilsvarende nationale hold, samtidig med at de æstetiske træk ved det pågældende land og region bevares.

Verwante Tags

Euro 2024 Holland Fodboldtrøjer Holland EM 2024 Holland Hjemmebanetrøje 2024 Holland Udebanetrøje 2024

Nieuws gerelateerde Producten

Holland Fodboldtrøjer EM 2024 Hjemmebanetrøje Mænd
Holland Fodboldtrøjer EM 2024 Udebanetrøje Mænd
Børn Holland Fodboldsæt EM 2024 Udebanetrøje
Børn Holland Fodboldsæt EM 2024 Hjemmebanetrøje
x