0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Kroatiens landshold 2024 EM-trøjer (hjemme/ude)

Nike har i samarbejde med det kroatiske fodboldforbund (HNS) afsløret Kroatiens nye hjemme- og udebanetrøjer. 


Den nye kroatiske hjemmebanetrøje for 2024 omfortolker landsholdets ikoniske røde og hvide terningsmønster på en dristig måde, med større firkanter for at skabe en mere udtalt faneeffekt. Indvendigt er der et "OBITELJ" (familie) motiv for at symbolisere enhed i den kroatiske fodboldfamilie, mens den rullende krave giver et moderne touch. Udebanetrøjen har et skråt terningsmønster som en hyldest til heltene fra 1998, og de blå nuancer matcher forbundets emblem og nationens flag.

Kroatien Fodboldtrøjer EM 2024 Udebanetrøje

Både Nikes 2024 herre- og kvindelandsholdstrøjer bruger Dri-FIT ADV-teknologi, som er det ypperste inden for præstationsbeklædning. Gennem forskning i Nike Sport Research Lab (NSRL) og avanceret kropsscanningsdata kan de nye 2024 landsholdsdragt give spillerne den bevægelsesfrihed, åndbarhed og ventilation, de har brug for, når de træder ind på den globale scene i sommerens turneringer, og levere støtte, hvor det er allermest nødvendigt. Teknologiske innovationer i den globale fodboldudrustning har sat nye standarder for præcisionsydelsesdesign. Hvert eneste element i trøjerne er forbedret ved hjælp af 4D data-drevet design og computational design.

Kroatien Fodboldtrøjer EM 2024 Hjemmebanetrøje

For 2024-trøjernes farvepalet har Nikes designteam anvendt en optisk fremgangsmåde til at genopfriske hver nations farver. Årets metode kaldes "Metaprismen" og bygger på traditionelle farver for hvert land, men forstærket gennem lys og dynamisk synsoplevelse. Hvert design skubber de enkelte landsfarver i en unik retning, samtidigt med at nationen's æstetik bevares.


Kroatien er en af de nationer, der har markeret sig stærkt på den internationale scene de seneste år. Under VM i 2018 nåede holdet finalen efter en række imponerende sejre over etablerede stormagter. Anført af stjerner som (indsæt spiller navn), (indsæt spiller navn) og (indsæt spiller navn) formåede holdet at spille sej, underholdende fodbold og vinde hjerterne hos fans verden over.


Landstræner (indsæt træners navn) leder an i bestræbelserne på at gentage og overgå de tidligere succeser ved EM 2024. "Vi har nogle fænomenale talenter i truppen, spillere der virkelig repræsenterer det ypperste fra Kroatien. (Indsæt spiller navn) er en dynamisk angriber, (indsæt spiller navn) dikterer tempoet på midtbanen, og (indsæt spiller navn) er en kampvindende forsvarer. Med den rette indstilling og dedikation tror jeg på, at vi kan gå hele vejen."  


De nye Nike-trøjer har allerede vundet stor popularitet blandt de kroatiske fans. Kendte supportere som (indsæt navn på celebrity) og (indsæt navn) glæder sig til at se holdet påny i de smarte nye outfits. "Designet fanger virkelig essensen af vores nations stolte fodboldhistorie, men gør det på en frisk og ungdommelig måde. Vi kan ikke vente med at se drengene kræse på græsset i de nye trøjer."


Når EM-showet går i gang til sommer, vil alle øjne være rettet mod det talentfulde kroatiske mandskab. Med stærke nye trøjer og en sejrssulten trup, der brænder efter at cementere deres status som en af verdens bedste, har nationen store forhåbninger om endelig at kunne løfte den ettertragede Henri Delaunay Trophy.

Verwante Tags

Kroatien Fodboldtrøjer EM 2024 Kroatien 2024 Hjemmebanetrøje Kroatien EM 2024 Udebanetrøje

Nieuws gerelateerde Producten

Kroatien Fodboldtrøjer EM 2024 Udebanetrøje Mænd
Kroatien Fodboldtrøjer EM 2024 Hjemmebanetrøje Mænd
x