0 vare(r) - Kr0
Discount Gift
HurryUP!!!

Sports Apparel & Fan Gear

"Modehovedstad": AC Milan 2023-24 udebanetrøje

Den førende globale sportsbrand PUMA har i dag officielt lanceret AC Milan's helt nye udebanetrøje for 2023-24 sæsonen. Den klassiske hvide hovedfarve med sorte og røde striber gør den nye AC Milan udebanetrøje til en hyldest og videreførelse af Milan som "modehovedstad" og den unikke fodboldkultur, der findes her.


Som en af klubbens signatur-elementer blev den hvide udebanetrøje først introduceret i 1910, og på grund af klubbens imponerende 6 sejre i europæiske topkonkurrencer blev hvid en lykkebringende farve, der symboliserede AC Milan Trøje's storslåede historie. Den nye udebanetrøje har overordnet set valgt hvid som hovedfarve og indarbejder klassiske stilfulde mønstre inspireret af Milan's traditionelle mode. Vertikale sorte og røde striber pryder venstre bryst og rummer klubbens emblem, hvilket smukt kombinerer AC Milan's stolte fodboldtradition med "modehovedstadens" underspillede elegance.


Marco Mueller, Senior Director of PUMA Team Sports, udtalte: "Både PUMA og AC Milan er dybt forankrede i fodboldtraditionen. Milano er en by, der er kendetegnet af både fodbold og mode, og den nye udebanetrøje formidler perfekt en moderne, avantgarde stil med klassiske og traditionelle AC Milan-elementer. Vi er overbeviste om, at dette er en trøje, der perfekt forener fodbold, mode og design, og vi glæder os til at se den på banen i den kommende sæson."


Christian Pulisic udtalte: "Jeg er glad for at være en del af AC Milan, en klub med en lang og stolt historie. Jeg glæder mig også til at bære denne fantastiske trøje under vores USA-preseason-tour. Fansene vil elske den, den er virkelig smuk både på banen og på tribunerne. AC Milan er en meget succesfuld klub, og den ikoniske hvide trøje har været et symbol på succes i mange år. Som spillere ved vi, at vi vil fortsætte AC Milan's storslåede historie, og vi er fulde af tillid til en endnu bedre fremtid."


Casper Stylsvig, Chief Revenue Officer i AC Milan, tilføjede: "Den nye udebanetrøje fra vores samarbejdspartner PUMA udtrykker perfekt kernen af vores klub rigdom af traditioner og kombinerer den elegant med moderne design, hvilket gør den til en symbol på vores by. Den moderne fortolkning af den klassiske hvide trøje symboliserer vores engagement i at respektere traditionerne og samtidig omfavne innovation. Denne trøje afspejler AC Milan's ånd og viser vores ukuelige tro på at levere enestående præstationer både på og uden for banen. Det er et vidnesbyrd om vores klub ikoniske traditioner og vores evne til at gøre et dybt indtryk, uanset hvor vi går."


Den helt nye AC Milan udebanetrøje for 2023-24 sæsonen vil blive tilgængelig i to versioner. Spillertrøjen vil være udstyret med PUMA's letteste ydelsesstof nogensinde, ULTRAWEAVE, og tøjet vil være udstyret med dryCELL-svedteknologi for at sikre, at spillere og hold forbliver lette og tørre på banen, så de kan opnå maksimal hastighed og dynamik.Billige Fodbold Trøjer, Fantrøjen vil blive lavet af 100% genanvendelig polyesterfiber og vil også have dryCELL-svedteknologi.


For at fejre lanceringen af den nye udebanetrøje og som en vigtig del af AC Milan's preseason-tour vil PUMA og AC Milan afholde en eksklusiv begivenhed i Los Angeles. AC Milan-spillere og prominente lokale personer vil deltage i arrangementet. Som en del af 2023 Soccer Champions Tour vil AC Milan bære den nye udebanetrøje for første gang i en preseason-kamp mod Real Madrid den 23. juli på Rose Bowl Stadium i Pasadena.

Verwante Tags

AC Milan 23/24 AC Milan Trøje Billige Fodbold Trøjer AC Milan 2023-24 Udebane

Nieuws gerelateerde Categorieeën

Nieuws gerelateerde Producten

Børn AC Milan Trøje Dragt 2023-24 Hjemmebane
AC Milan Trøje 2023-24 Hjemmebane Mænd

AC Milan Trøje 2023-24 Hjemmebane Mænd

Kr231 Kr596 Ex Tax: Kr231

Børn AC Milan Fodbold Trøje 2023-24 Udebane
AC Milan Fodbold Trøje 2023-24 Udebane Mænd
x