0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

A Mudança Sou Eu: CR Flamengo 2024-25 udebanetrøje

Flamengo Football Club (CR Flamengo) har sammen afsløret holdets nye udebanetrøje for sæsonen 2024-2025.

For at vise den nye trøje frem, samarbejdede klubben med et inspireret af musikalske lydbølger og rytmer, og inviterede rapkunstneren Tokio DK og DJ Papatinho til at samarbejde om at skabe singlen "Forandringen Er Mig (A Mudança Sou Eu)". Singlen blev skabt specielt til lanceringen af den nye trøje og kan nydes på Tokio DK's Spotify- og YouTube-kanaler samt på Flamengo og Adidas' sociale medieplatforme.

Spillere som Erick Pulgar, Everton Cebolinha, Pedro, ungdomsspilleren Joshua samt kvindelige spillere som Duda og Thaisa blev alle vist frem ved lanceringen af den nye trøje.

Den nye trøje har hvid som hovedfarve, med bølgelignende tekstur som et kendetegn og klubens ikoniske røde og sorte farver som dekorationer. De matchende shorts og sokker er henholdsvis sorte og hvide, og de har alle de røde striber.

Spillerudgaven af trøjen er udstyret med Adidas' innovative HEAT.RDY teknologi, der fremmer afkøling og svedtransport for at skabe en behagelig følelse og hjælpe spillerne med at forblive kølige på banen. Tilhængerudgaven af trøjen har AEROREADY teknologi, der sikrer behageligt tøj og hjælper fans med at forblive kølige og klar til handling.

Flamengo Football Club, også kendt som CR Flamengo, har en lang og stolt historie inden for brasiliansk fodbold. Grundlagt i 1895, har klubben altid været kendt for sin talentudvikling og for at tiltrække nogle af de bedste spillere i Brasilien. Flamengo har vundet adskillige nationale mesterskaber samt internationale titler, og klubben har en enorm fanbase, der strækker sig over hele landet.

En af klubbens mest ikoniske spillere er Zico, der spillede for Flamengo i 1970'erne og 1980'erne. Zico anses stadig for at være en af de bedste brasilianske fodboldspillere gennem tiderne og har efter sin aktive karriere fortsat med at være en vigtig figur i Flamengo og brasiliansk fodbold generelt.

Flamengo's hjemmebane, Maracanã Stadion, er en af de mest ikoniske fodboldarenaer i verden. Stadionet har været vært for flere store internationale kampe og begivenheder, herunder VM-finalen i 1950 og finalen i Copa America i 2019.

På trods af den udfordrende periode på grund af Covid-19-pandemien, har Flamengo formået at fortsætte med at konkurrere på højeste niveau og har fortsat med at tiltrække talentfulde spillere til klubben. Med den nye udebanetrøje for sæsonen 2024-2025 ser Flamengo frem til at fortsætte med at dominere på banen og glæde deres fans over hele verden med deres smukke spil.

Verwante Tags

CR Flamengo Fodboldtrøjer Flamengo Trøje 2024-25 Flamengo Udebanetrøje

Nieuws gerelateerde Producten

CR Flamengo Fodboldtrøjer 2024-25 Udebanetrøje Mænd
CR Flamengo Fodboldtrøjer 2024-25 Hjemmebanetrøje Mænd
x