0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Island missede EM 2024 kvalifikationen - Hjemme- og udetrøje 2024

Island formåede desværre ikke at kvalificere sig til EM 2024, så vi får først lejlighed til at se de nye trøjer i kvalifikationen til VM 2026.


Islands hjemmebanetrøje 2024

Dette er den nye Puma Island hjemmebanetrøje for 2024.


Den nye Puma Island 2024 hjemmebanetrøje er overvejende blå og har et smukt, bugtende grafisk mønster inspireret af gletscherflodernes strømme - et symbol på landets isnende landskaber.  


Kraven og ærmeopslaget har hvid og rød kant, der repræsenterer det islandske flag. Siderne på trøjen er lysblå.


Islands udebanstrøje 2024  

Få et kig på Pumas udebanstrøje til Island 2024 herunder.


Den nye Puma Island 2024 udebanstrøje har en hovedfarve i grå (farven på røg og vulkanske tektoniske plader) kombineret med rød-orange mønstre (farven på vulkansk lava).


Island er et af de lande i verden, der har flest vulkaner. Vi kan nævne Eyjafjallajökull (1666m), Grímsvötn (1725m), Katla (1512m). Derfor er vulkaner et af Islands symboler.


Selvom Islands fodboldlandshold missede kvalifikationen, har holdet stadig store talenter som kan bringe nationen succes i fremtiden. Angriberen (indsæt navn) har scoret flittigt for sin udenlandske klub (indsæt navn) og forventes at blive en af drivkræfterne på landsholdet de kommende år.


Ligeledes har midtbanespilleren (indsæt navn) vist lovende takter og fået meget spilletid i (indsæt klub). Hans teknik og overblik på banen gør ham til en nøglespiller for Island.


Forsvarsklippen (indsæt navn) fra (indsæt klub) er också en af profilerne, der skal stabilisere defensiven og give holdet et solidt fundament at bygge på.


Islands landstræner (indsæt navn) udtrykte ærgrelse over EM-nederlaget, men han forbliver optimistisk for fremtiden. "Vi har en talentfuld trup bestående af både rutinerede kræfter og unge, hugprægede spillere. Vores mål er nu at samle holdet og give den en ekstra skub, så vi kan kvalificere os til VM 2026. Med de nye Puma-trøjer vil vi vise, at Island stadig har masser at byde på på fodboldbanen."


De islandske fans ser også frem til at støtte op om landsholdet iført de flotte nye trøjer. (Indsæt navn på kendt fan) kommenterer: "De nye trøjer rammer lige i øjet med den blå hovedfarve og det smukke grafiske mønster, der fanger essensen af vores vulkanske ørige. Det giver mig virkelig håb for fremtidens islandske fodbold."


Så selvom Island gik glip af EM 2024, venter der stadig store oplevelser og udfordringer forude for de rødhvide - i deres spektakulære nye trøjer fra Puma!

Verwante Tags

Island Fodboldtrøjer EM 2024 Island 2024 Udebanetrøje Island 2024 Hjemmebanetrøje

Nieuws gerelateerde Producten

Island Fodboldtrøjer 2024 Udebanetrøje Mænd
Island Fodboldtrøjer 2024 Hjemmebanetrøje Mænd
x