0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Club Tradition - Olympique Lyonnais Hjemme trøje 2023-24

Den franske Lyon Olympic Club (Olympique Lyonnais) løftede sløret for holdets nye hjemmebanetrøje for sæsonen 2023-24. Denne weekend (27. maj) vil Lyon-holdet bære den nye trøje i kampen mod Reims (Stade de Reims) på Groupama Stadium (Groupama Stadion), hvor de hylder teknisk knowhow og arv.


Den nye trøje kombinerer klubbens traditionelle farver med symboler på Lyons cateringtradition, hvilket fremhæver de fælles værdier, der har forbundet klubben og den gastronomiske hovedstad siden grundlæggelsen for mere end 70 år siden.


  De udsøgte røde og blå lodrette striber på forsiden af ​​trøjen repræsenterer klubbens identitet og afspejler dens rødder i dette land, hvor de historiske floder mødes. Den trefarvede krave er præsenteret i klubbens ikoniske farver. Den kommer også fra den klassiske beklædning fra Lyon cateringindustrien, der symboliserer, at de dygtige kokke videregiver deres tekniske knowhow til de spæde unge kokke. Lyon-klubbens ungdomstræningslejr er også baseret på På samme måde har dyrket generationer af fodboldtalenter.

Gulddetaljer og syning af høj kvalitet fremkalder let træningskvaliteten og den utrættelige jagt på ekspertise.


Derfor afspejler valget af design, stof og farve for den nye sæsontrøje Lyon Clubs og Adidas fælles ambition, som er at fremhæve læringen og arven af ​​fremtidige talenter. Den nye trøje handler om elegance og hylder klubbens spillere, som vil skrive historie under trænerens, legendernes og alle lyonernes vågne øjne.

Verwante Tags

Olympique Lyonnais Trøje Fodbold Trøjer

Nieuws gerelateerde Producten

Arsenal FC Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd
Juventus FC Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd
Manchester City Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd
x