0 vare(r) - Kr0
Top Ads
HurryUP!!!

Free Shipping ANY ORDER
SAVE UP TO 80%OFF

Flamengo 2024-25 Hjemmebanetrøje - "Meninas da Gávea"

Brasilianske fodboldklub Flamengo har sammen afsløret holdets nye hjemmebanetrøje til sæsonen 2024.

Spillere som Pedro, Gabriel Barbosa, Léo Pereira, Nicolás de la Cruz, Luiz Araújo, Douglas Telles og Lorran, samt nytilkomne kvindefodboldstjerner som Cristiane Rozeira fra "Meninas da Gávea", deltog alle i lanceringseventet for den nye trøje.


Den nye trøje, med mottoet "Nasci pra te amar" (Jeg er født for at elske dig), vækker minder om følelsen af første gang, man træder ind på stadionet.

Spillertrøjen er udstyret med Adidas' innovative HEAT.RDY teknologi, som fremmer køling og svedafledning, og skaber en behagelig følelse for spillerne, når de går på banen. Fantrøjen er udstyret med AEROREADY teknologi, som sikrer en behagelig pasform og holder fansene kølige og klar til kamp.


Den nye trøje har vandrette striber i klassiske røde og sorte farver med klubbens kælenavn "Mengão" fremhævet på forsiden. Klubbens emblem og Adidas-logoet skiller sig ud på brystet. Ærmekanten på de sorte skulderindsatser er dekoreret med røde og sølvfarvede striber, og skuldrene har tre røde striber. Matchende hvide shorts og røde og sorte strømper fuldender sættet.

Verwante Tags

Flamengo Trøje Flamengo 2024-25 Hjemmebanetrøje Flamengo 24/25 Hjemmebane

Nieuws gerelateerde Producten

CR Flamengo Fodboldtrøjer 2024-25 Udebanetrøje Mænd
CR Flamengo Fodboldtrøjer 2024-25 Hjemmebanetrøje Mænd
CR Flamengo Fodboldtrøjer 2023-24 Udebanetrøje Mænd
CR Flamengo Fodboldtrøjer 2023-24 Hjemmebanetrøje Mænd
x